Startnotitie Planstudie Guisweg open reactie

Update 15 juli: Reactietermijn startnotitie is gesloten


Startnotitie planstudie Guisweg open voor reactie

3 juni 2019
De planstudie Guisweg is gestart. Hierin wordt onderzocht hoe het verkeersknelpunt op de kruising van de Guisweg met de spoorlijn en de Provincialeweg in Zaandijk kan worden opgelost. De kaders van het onderzoek staan beschreven in een startnotitie. Inwoners, bedrijven en belanghebbenden kunnen hier vanaf maandag 3 juni op reageren.

In de startnotitie staat onder andere uit welke onderdelen de oplossing moet bestaan, welke oplossingsrichtingen worden onderzocht, welke milieuaspecten relevant zijn en tot welk detailniveau de milieuaspecten onderzocht worden.

Reacties op startnotitie waardevol

Belanghebbenden kunnen tot en met 14 juli 2019 een reactie geven op de startnotitie. De reacties zijn waardevol omdat de samenwerkende partners op deze manier kunnen komen tot een oplossing dat zo goed mogelijk past binnen de omgeving. Alle reacties worden overwogen, en mogelijk, verwerkt in de definitieve versie van de startnotitie. Alle indieners krijgen een terugkoppeling, waarin staat wat er met de reactie is gedaan en wat de overwegingen daarbij zijn geweest. Reageren kan via deze website, per mail of per brief. 

Inloopbijeenkomst 18 juni 2019

Op 18 juni 2019 vindt een inloopbijeenkomst plaats. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen over de startnotitie, maar ook over resultaten van het voorgaande verkennende onderzoek, het proces, de planning en de manier waarop omwonenden en bedrijven in het gebied worden betrokken tijdens de planstudie. De inloopbijeenkomst vindt plaats van 18.00 uur tot 21.00 uur in het Weefhuis, Lagedijk 39 in Zaandijk. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen voor meer informatie. Bewoners die in de omgeving van de Guisweg wonen, ontvangen hiervoor nog een uitnodiging per brief.

Foto overgang Guisweg

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl