Hoe kunt u meedenken?

Tijdens de onderzoeken die nodig zijn, houden we nauw contact met bedrijven, bewoners en sportverenigingen in het gebied. Enerzijds om ge├»nteresseerden op de hoogte te houden van de vorderingen, anderzijds om de omgeving mee te laten denken over de oplossing.  

Op welke manier kunt u meedenken?

  • Tijdens het project vinden regelmatig informatiebijeenkomsten plaats, om de omgeving bij te praten of mee te laten denken over de oplossing. De eerste informatiebijeenkomst vond plaats op 18 juni 2019. De tweede inloopbijeenkomst was op maandag 27 januari 2020 van 18.00 uur tot 20.30 uur op het projectbureau Guisweg, Parklaan 35, Zaandijk.

  • Er wordt intensief samengewerkt een focusgroep, die bestaat uit mensen uit de omgeving. Leden van focusgroepen denken mee over mogelijke oplossingen en bijbehorende effecten. Meer informatie over het de focusgroep en verslagen vindt u onder het kopje Documenten.

  • Naast de bovenstaande manieren om mee te denken over de oplossing, zijn er twee momenten om te reageren. Allereerst kon u tijdens de start van de planstudie reageren op de startnotitie planstudie Guisweg. De reactietermijn is inmiddels gesloten. Het tweede moment is aan het eind van de planstudie, wanneer de onderzoeken (waaronder het milieueffectonderzoek) zijn afgerond. De omgeving kan dan reageren op het ontwerp van het de voorkeursoplossing.

  • Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden? Laat ons het weten via guisweg@vervoerregio.nl. U ontvangt dan onder andere uitnodigingen voor bijeenkomsten of informatie over bestuurlijke momenten.

Meedoen aan online peiling?

Een of twee keer per jaar versturen wij een online peiling . Als u daar aan mee wilt werken, kunt  dat doorgeven per mail via guisweg@vervoerregio.nl.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl