Hoe kunt u meedenken?

In het project Guisweg willen we de omgeving – omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden – graag zo goed mogelijk betrekken. We denken dan ook graag samen met de omgeving na over de uiteindelijke oplossing voor het project. Op deze pagina wordt uitgelegd op welke manieren u kunt meedenken en op de hoogte kunt worden gehouden over het project.   

Op welke manier kunt u meedenken?

Informatiebijeenkomsten
Tijdens het project vinden er ongeveer 1 à 2 keer per jaar informatiebijeenkomsten plaats, om de omgeving bij te praten of mee te laten denken over de oplossing. Meer informatie over informatiebijeenkomsten wordt met u via de website en digitale nieuwsbrief gedeeld. 

Online Peiling
Er wordt een paar keer per jaar een online peiling verstuurd. In deze online peiling vragen we om uw mening over oplossingen voor het project. Wilt u mee informatie over project Guisweg en/of meewerken aan de online peiling, dan kunt dat doorgeven per mail via guisweg@vervoerregio.nl.  

Online enquête 
We horen graag door middel van de resultaten een online enquête of u tevreden bent over de manier waarop u wordt geïnformeerd en betrokken. Met de resultaten van deze enquête bekijken we hoe we hierin kunnen verbeteren. De eerste enquête hebben we in oktober 2019 afgenomen en de tweede enquête in oktober 2020. 

Wanneer er een enquête actief is, wordt er een link op de website geplaatst. Daarnaast wordt deze link per mail verstuurd naar geïnteresseerden. Wilt u mee informatie over project Guisweg en/of meewerken aan de enquête, dan kunt dat doorgeven per mail via guisweg@vervoerregio.nl.  

Focusgroep
Er wordt intensief samengewerkt met een focusgroep, die bestaat uit mensen uit de omgeving. Leden van focusgroepen denken mee over mogelijke oplossingen en bijbehorende effecten. Meer informatie over de focusgroep vindt u hier en verslagen vindt u onder het kopje Documenten.

Foto van de spoorwegovergang Guisweg in Koog aan de Zaan

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van het project? 

U kunt zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via onderstaande link.  U ontvangt dan onder andere uitnodigingen voor bijeenkomsten, deelname aan de online peiling en enquête en meer informatie over het project.

Aanmelden nieuwsbrief

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl