Focusgroep

Rol van de Focusgroep 

Het projectteam van het project Aanpak Guisweg wordt geadviseerd door de focusgroep. De focusgroep heeft dus een adviserende rol. Tijdens fase 2 van de planstudiefase is een focusgroep van ongeveer 30 personen samengesteld die meedenkt over de effecten van het project Guisweg op de omgeving. De groep bestaat uit bewoners, ondernemers en vertegenwoordigers van lokale organisaties en verenigingen. Zij kennen de omgeving tenslotte als geen ander. De focusgroep komt drie keer per fase bij elkaar. De eerste twee bijeenkomsten vonden plaats in oktober en december 2021. De laatste bijeenkomst vindt half maart plaats.

Wat wordt er gedaan met opbrengsten van de focusgroep? 

De ideeën en meningen van de focusgroep bespreekt het projectteam en neemt dit mee in de verdere uitwerkingen van de plannen. De verslagen van de bijeenkomsten zijn openbaar en vindt u terug onder het kopje Documenten.


Kunt of wilt u niet met een Focusgroep meedoen, maar zou u wel één of twee keer een online vragenlijst willen invullen? Dan kunt u uw mailadres doorgeven via guisweg@zaanstad.nl.
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl