100 bezoekers eerste inloopbijeenkomst

26 juni 2019

100 Bezoekers eerste inloopbijeenkomst 

Ruim 100 geïnteresseerden bezochten op 18 juni 2019 de eerste bijeenkomst van de planstudie Guisweg in het Zaandijkse Weefhuis. Medewerkers van het projectteam waren aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook was op verschillende posters informatie over het project te zien, zoals de resultaten uit het verkenningsonderzoek. De aanwezigen, met name omwonenden, sportverenigingen en bedrijven, dachten actief mee over de oplossingsrichting.

Ook werden er vragen gesteld over met name de oplossingsrichting. Veel mensen zijn benieuwd wat het voor hen gaat betekenen. Projectleider Chris Engelsman van de Vervoerregio Amsterdam: “Het was een nuttige avond. Ik heb veel leuke gesprekken gevoerd, dankzij de vragen van iedereen. We nemen de omgeving graag mee in de stappen die we zetten, daarbij is zo’n inloopbijeenkomst heel belangrijk.”

De informatieposters van de inloopbijeenkomst zijn hier te downloaden. Wilt u op de hoogte blijven en/of per mail een uitnodiging ontvangen voor de volgende bijeenkomst? Neem contact op via guisweg@vervoerregio.nl.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl