Nieuwsberichten

Vragenlijst project Guisweg: wat denkt u te gaan merken van de nieuwe situatie?

Gepubliceerd op 17 januari 2022

Uit de twee basisoplossingen die in oktober 2020 zijn gepresenteerd blijkt dat één hoofdoplossing met twee opties haalbaar is. Voor de verdere uitwerking van de oplossingen horen we graag van omwonenden en ondernemers wat de nieuwe situatie betekent voor bijvoorbeeld de leefbaarheid in hun omgeving en de bereikbaarheid van de voorzieningen. Daarom is er een online vragenlijst opgesteld. 

Hoofdoplossing 

De hoofdoplossing bestaat in ieder geval uit een fiets-, en voetgangerstunnel onder de bestaande spoorwegovergang bij de Guisweg. Voor het autoverkeer komt er een volledige aansluiting op de A8 (bij afslag 3) met een op- en afrit richting het westen gecombineerd met een nieuwe verbindingsweg tussen de Guisweg (west) en de Provincialeweg. Deze verbindingsweg ligt voor een deel verdiept en sluit met een verdiepte T-aansluiting op de Provincialeweg aan. Klik hier voor meer informatie over de hoofdoplossing van project Guisweg.

Door de vragenlijst in te vullen helpt u ons bij de verdere uitwerking

Wij willen graag weten wat u denkt te gaan merken van de nieuwe situatie; wat betekent de hoofdoplossing voor uw bereikbaarheid van voorzieningen, leefbaarheid van uw omgeving en gezondheid? Daarom nodigen wij u uit een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 28 januari 2022 en duurt ongeveer 5 minuten. De resultaten van de vragen worden gebruikt voor de verdere uitwerking van de oplossing. Zo krijgen wij een beeld op welke punten we eventueel in het ontwerp aanpassingen moeten doen.

De vragenlijst is gesloten

Resultaten

De resultaten maken we in maart bekend op deze website. Wilt u een seintje krijgen en op de hoogte blijven over het project Guisweg. Meldt u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Mogelijke oplossingen worden verder onderzocht

Komende maanden gaan we de effecten van de oplossingen op het milieu en de omgeving verder onderzoeken. Daarna vergelijken we de oplossingen met elkaar om te bepalen welke het meest geschikt is. Naar verwachting wordt één van de oplossingen in 2024 uitgevoerd.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl