Geef uw mening over project Guisweg

Wat vindt u van de fietsverbindingen, vaarroutes en het stationsplein?


6 september 2021
Voor de aanpak van de kruising van de Guisweg met de Provincialeweg in Zaandijk zijn twee oplossingen mogelijk. Tijdens een online bijeenkomst in oktober 2020 hebben wij deze oplossingen laten zien. Op dit moment werken wij de twee oplossingen verder uit. Wij kunnen de hulp en input van omwonenden en betrokkenen bij de uitwerking goed gebruiken. Dit omdat u de omgeving goed kent. Tot en met 15 september is het mogelijk een vragenlijst over het project Guisweg in te vullen.

Mogelijke oplossingen onderzoeken wij verder

De komende maanden gaan we de effecten van de oplossingen op het milieu en de omgeving verder onderzoeken. Vervolgens vergelijken we de oplossingen met elkaar om te bepalen welke oplossing het meest geschikt is. Naar verwachting voeren wij één van de oplossingen in 2024 uit. 

Vragenlijst

Woont u in de omgeving? Of bent u op een andere manier betrokken in het gebied?  Dan kunt u de vragenlijst tot en met 15 september invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De resultaten maken we bekend via deze website en in onze digitale nieuwsbrief

De vragenlijst is gesloten


Focusgroep

Wilt u verder meedenken over project Guisweg samen met andere mensen uit de omgeving en de projectgroep? We zoeken nog deelnemers voor onze focusgroep. U kunt zich hier ook tot en met 15 september 2021 aanmelden voor de focusgroep. 

Meer informatie en aanmelden Focusgroep Fase 2

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl