Geef uw mening over hoe u betrokken wordt

Uw mening is welkom


9 oktober 2019
Tijdens de planstudie Guisweg willen we omwonenden, bedrijven en andere belanghebbenden zo zorgvuldig mogelijk betrekken. We horen graag of u tevreden bent over de manier waarop u wordt geïnformeerd en betrokken wordt. Daarom meten we een aantal keer uw tevredenheid door middel van een enquête. Met uw antwoorden kunnen we u betrekken op een manier die het best past en gewenst is.

Enquête 
Het invullen van de enquête gebeurt volledig anoniem en kost maximaal 10 minuten. De antwoorden worden verwerkt door het onafhankelijke bureau Sweco. Invullen kan tot en met 21 oktober 2019.
Klik door naar de vragenlijst om uw mening te geven.

Wat doen we met de resultaten?
Met de resultaten van de enquête weten we hoe tevreden u bent over de manier waarop u tot nu toe wordt betrokken. Waar blijkt dat we dingen kunnen verbeteren, passen we onze manier van werken aan zodat de informatievoorziening en het betrekken van de omgeving zoveel mogelijk aansluit bij uw behoefte.

Meerdere meetmomenten
Tijdens de planstudie meten we op andere momenten ook uw tevredenheid. De geplande momenten zijn in maart, september en december 2020.


 
Foto spoorwegovergang Guisweg

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl